Pytt i panna, vegetarisk
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Potatisprodukter o rätter |
Innehåll per 100 gram |
Energifördelning | |
| Fett | 14,1 | % |
| Protein | 22,0 | % |
| Kolhydrater | 63,9 | % |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 127 | kcal |
| Energi kJ | 530 | kJ |
| Fett | 3,6 | g |
| Kolhydrat | 16,3 | g |
| Protein | 5,6 | g |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,4 | g |
| Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,5 | g |
| Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,3 | g |
| Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,4 | g |
| Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g |
| Fleromättade fettsyror | 0,3 | g |
| Mättade fettsyror | 1,8 | g |
| Transfettsyror | 0,9 | g |
Kolhydrater | Disackarider | 0,6 | g |
| Fibrer | 3,1 | g |
| Monosackarider | 0,9 | g |
| Sackaros | 0,4 | g |
Mineralämnen | Fosfor | 69 | mg |
| Jod | 1 | µg |
| Järn | 0,78 | mg |
| Kalcium | 18 | mg |
| Kalium | 374 | mg |
| Magnesium | 20 | mg |
| Natrium | 314 | mg |
| Selen | 1,7 | µg |
| Zink | 0,51 | mg |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,21 | mg |
| Askorbinsyra (Vitamin C) | 5 | mg |
| Folat (Folsyra) | 24 | µg |
| Niacin (Vitamin B3) | 1,8 | mg |
| Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,7 | mg |
| Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg |
| Tiamin (Vitamin B1) | 0,08 | mg |
| Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,25 | mg |
| Vitamin E | 0,21 | mg |
| Vitamin K | 1 | µg |
Övrigt | Aska | 1,6 | g |
| Vatten | 69,8 | g |
Källa, referenser och övriga länkar