Du är här: Hem » Kaloritabellen » Purjolök kokt

Purjolök kokt

Rätt/råvara:Del av måltid, grönsaker
Livsmedelsgrupp:Grönsaker frysta kokta konserverade
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett1,5%
 Protein22,7%
 Kolhydrater75,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 32kcal
 Energi kJ134kJ
 Fett0,1g
 Kolhydrat5g
 Protein1,5g
FettFleromättade fettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider0,5g
 Fibrer2,3g
 Monosackarider2,8g
 Sackaros0,5g
MineralämnenFosfor30mg
 Jod35µg
 Järn0,46mg
 Kalcium24mg
 Kalium217mg
 Magnesium11mg
 Natrium274mg
 Selen0,5µg
 Zink0,29mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,45mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 18mg
 Folat (Folsyra) 62µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 127µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 0,6mg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 11µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,04mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,13mg
 Vitamin E0,45mg
ÖvrigtAska1,3g
 Avfall16%
 Vatten89,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa