Pressylta
Maträttstyp: | Paté, timbal, pastej, sylta |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Sylta |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 60,2 | % | |
Protein | 39,8 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 305 | kcal |
Energi kJ | 1278 | kJ | |
Fett | 26,5 | g | |
Protein | 17,5 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 12 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 6,2 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 3,4 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 10,7 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,2 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 3 | g | |
Kolesterol | 65 | mg | |
Mättade fettsyror | 10,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 106 | mg |
Järn | 1,5 | mg | |
Kalcium | 6 | mg | |
Kalium | 120 | mg | |
Magnesium | 9 | mg | |
Natrium | 650 | mg | |
Selen | 3 | µg | |
Zink | 1,3 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,3 | mg |
Folat (Folsyra) | 3 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,8 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 5 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 10 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 10 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,14 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,22 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,7 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,3 | mg | |
Vitamin D | 0,5 | µg | |
Vitamin E | 0,3 | mg | |
Övrigt | Aska | 2,6 | g |
Vatten | 53,4 | g |