Pizza m räkor musslor
Maträttstyp: | Paj, pizza, pirog |
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Bröd o spannmål |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 22,7 | % | |
Protein | 25,4 | % | |
Kolhydrater | 52,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 173 | kcal |
Energi kJ | 724 | kJ | |
Fett | 7,5 | g | |
Kolhydrat | 17,2 | g | |
Protein | 8,4 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,5 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,5 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,4 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,1 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,4 | g | |
Fleromättade fettsyror | 1,2 | g | |
Kolesterol | 22,9 | mg | |
Mättade fettsyror | 3,1 | g | |
Transfettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g |
Fibrer | 1,4 | g | |
Monosackarider | 1,2 | g | |
Sackaros | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 140 | mg |
Jod | 11 | µg | |
Järn | 1,17 | mg | |
Kalcium | 132 | mg | |
Kalium | 189 | mg | |
Magnesium | 22 | mg | |
Natrium | 446 | mg | |
Selen | 6,1 | µg | |
Zink | 1,01 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,9 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 4 | mg | |
Folat (Folsyra) | 22 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 129 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,6 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,2 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 49 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 60 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,1 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,11 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,65 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,1 | mg | |
Vitamin D | 0,15 | µg | |
Vitamin E | 0,9 | mg | |
Övrigt | Aska | 2,1 | g |
Avfall | 3 | % | |
Vatten | 63,4 | g |