Du är här: Hem » Kaloritabellen » Piggvar kokt

Piggvar kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett9,1%
 Protein90,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 89kcal
 Energi kJ372kJ
 Fett1,8g
 Protein17,9g
FettEnkelomättade fettsyror0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,2g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol53,6mg
 Mättade fettsyror0,4g
MineralämnenFosfor171mg
 Jod19µg
 Järn0,54mg
 Kalcium19mg
 Kalium311mg
 Magnesium48mg
 Natrium271mg
 Selen26,8µg
 Zink0,21mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,86mg
 Folat (Folsyra) 8µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,5mg
 Retinol (Vitamin A) 15µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 15µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,14mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,02mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,96µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,22mg
 Vitamin D2,19µg
 Vitamin E0,86mg
ÖvrigtAska1,7g
 Avfall55%
 Vatten78,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa