Pasta m tonfisk
Maträttstyp: | Pasta, potatis och grynrätter |
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Pastarätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 18,2 | % | |
Protein | 21,9 | % | |
Kolhydrater | 59,9 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 145 | kcal |
Energi kJ | 607 | kJ | |
Fett | 5,3 | g | |
Kolhydrat | 17,5 | g | |
Protein | 6,4 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 1 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,2 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 2,4 | g | |
Kolesterol | 13,2 | mg | |
Mättade fettsyror | 1,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,6 | g |
Fibrer | 0,6 | g | |
Monosackarider | 0,4 | g | |
Sackaros | 0,3 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 68 | mg |
Jod | 2 | µg | |
Järn | 0,6 | mg | |
Kalcium | 18 | mg | |
Kalium | 58 | mg | |
Magnesium | 13 | mg | |
Natrium | 231 | mg | |
Selen | 5,1 | µg | |
Zink | 0,46 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,53 | mg |
Folat (Folsyra) | 7 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 10 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 2,6 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,8 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 58 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 59 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,08 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,13 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,3 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,14 | mg | |
Vitamin D | 0,52 | µg | |
Vitamin E | 0,53 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,8 | g |
Vatten | 69,4 | g |