Pasta berik
Maträttstyp: | Inte tillämpligt |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Pasta torr |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,8 | % | |
Protein | 13,0 | % | |
Kolhydrater | 85,2 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 356 | kcal |
Energi kJ | 1488 | kJ | |
Fett | 1,5 | g | |
Kolhydrat | 71,8 | g | |
Protein | 11 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,2 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,6 | g | |
Mättade fettsyror | 0,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,2 | g |
Fibrer | 3,1 | g | |
Monosackarider | 0,3 | g | |
Sackaros | 0,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 100 | mg |
Järn | 1,5 | mg | |
Kalcium | 30 | mg | |
Kalium | 180 | mg | |
Magnesium | 30 | mg | |
Natrium | 2 | mg | |
Selen | 0,2 | µg | |
Zink | 1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,7 | mg |
Folat (Folsyra) | 12 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 4,5 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 6,3 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,25 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,5 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,39 | mg | |
Vitamin E | 0,7 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,6 | g |
Vatten | 12 | g |