Passionsfrukt
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Frukt färsk fryst |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 6,8 | % | |
Protein | 21,4 | % | |
Kolhydrater | 71,8 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 76 | kcal |
Energi kJ | 316 | kJ | |
Fett | 0,7 | g | |
Kolhydrat | 7,4 | g | |
Protein | 2,2 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,4 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 3,1 | g |
Fibrer | 15,9 | g | |
Monosackarider | 3,1 | g | |
Sackaros | 3,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 68 | mg |
Järn | 1,6 | mg | |
Kalcium | 12 | mg | |
Kalium | 350 | mg | |
Magnesium | 29 | mg | |
Natrium | 28 | mg | |
Selen | 1 | µg | |
Zink | 0,1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,8 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 30 | mg | |
Folat (Folsyra) | 10 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 420 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,5 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,9 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 35 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,13 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,02 | mg | |
Vitamin E | 1,8 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,8 | g |
Avfall | 48 | % | |
Vatten | 73 | g |