Du är här: Hem » Kaloritabellen » Parisersmörgås u stekt ägg

Parisersmörgås u stekt ägg

Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett23,7%
 Protein34,8%
 Kolhydrater41,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 204kcal
 Energi kJ854kJ
 Fett9,2g
 Kolhydrat16,1g
 Protein13,5g
FettEnkelomättade fettsyror3,6g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,1g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,3g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,9g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol74,6mg
 Mättade fettsyror3,8g
KolhydraterDisackarider3g
 Fibrer1,3g
 Monosackarider0,3g
 Sackaros1,7g
MineralämnenFosfor147mg
 Jod45µg
 Järn1,67mg
 Kalcium41mg
 Kalium241mg
 Magnesium19mg
 Natrium546mg
 Selen7µg
 Zink2,94mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,87mg
 Folat (Folsyra) 20µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 14µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,3mg
 Retinol (Vitamin A) 67µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 68µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,22mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,1mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,64µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,27mg
 Vitamin D0,84µg
 Vitamin E0,87mg
ÖvrigtAska2,1g
 Avfall2%
 Vatten57,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa