Du är här: Hem » Kaloritabellen » Pannbiff stekt fryst

Pannbiff stekt fryst

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Köttprodukter kötträtter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett39,5%
 Protein39,2%
 Kolhydrater21,3%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 213kcal
 Energi kJ891kJ
 Fett14,1g
 Kolhydrat7,6g
 Protein14g
FettEnkelomättade fettsyror6,5g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,6g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 5,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,9g
 Kolesterol65mg
 Mättade fettsyror5,9g
KolhydraterDisackarider1g
 Fibrer0,3g
 Monosackarider0,2g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor143mg
 Järn1,6mg
 Kalcium34mg
 Kalium370mg
 Magnesium25mg
 Natrium740mg
 Selen2µg
 Zink2,8mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,42mg
 Folat (Folsyra) 7µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 8µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,2mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,8mg
 Retinol (Vitamin A) 22µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 23µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,11mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,17mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,5µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,37mg
 Vitamin D0,63µg
 Vitamin E0,42mg
ÖvrigtAska3g
 Vatten61g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa