Pannbiff gris stekt
Maträttstyp: | Blandrätt, kött, mjölk, ägg |
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
Livsmedelsgrupp: | Köttprodukter kötträtter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 38,3 | % | |
Protein | 44,4 | % | |
Kolhydrater | 17,2 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 261 | kcal |
Energi kJ | 1094 | kJ | |
Fett | 16,9 | g | |
Kolhydrat | 7,6 | g | |
Protein | 19,6 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 6,9 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 4,2 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,6 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 2,4 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 6,2 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,5 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 1,9 | g | |
Kolesterol | 111,2 | mg | |
Mättade fettsyror | 7 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,2 | g |
Fibrer | 0,4 | g | |
Monosackarider | 0,3 | g | |
Sackaros | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 226 | mg |
Jod | 91 | µg | |
Järn | 1,25 | mg | |
Kalcium | 21 | mg | |
Kalium | 371 | mg | |
Magnesium | 31 | mg | |
Natrium | 803 | mg | |
Selen | 9 | µg | |
Zink | 3,09 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,73 | mg |
Folat (Folsyra) | 9 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 6 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 3,9 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 7,6 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 35 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 35 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,24 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,46 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,69 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,31 | mg | |
Vitamin D | 0,75 | µg | |
Vitamin E | 0,73 | mg | |
Övrigt | Aska | 3,1 | g |
Avfall | 2 | % | |
Vatten | 52,4 | g |