Du är här: Hem » Kaloritabellen » Pannbiff blandfärs stekt

Pannbiff blandfärs stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Köttprodukter kötträtter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett38,1%
 Protein39,5%
 Kolhydrater22,4%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 167kcal
 Energi kJ699kJ
 Fett10,7g
 Kolhydrat6,3g
 Protein11,1g
FettEnkelomättade fettsyror4,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror1,5g
 Kolesterol52,3mg
 Mättade fettsyror3,7g
KolhydraterDisackarider1,8g
 Fibrer0,8g
 Monosackarider1,7g
 Sackaros0,9g
MineralämnenFosfor131mg
 Jod45µg
 Järn1,29mg
 Kalcium44mg
 Kalium286mg
 Magnesium20mg
 Natrium408mg
 Selen5,2µg
 Zink2,51mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,23mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 1mg
 Folat (Folsyra) 15µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 12µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,2mg
 Retinol (Vitamin A) 20µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 21µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,17mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,11mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,52µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,26mg
 Vitamin D0,32µg
 Vitamin E1,23mg
ÖvrigtAska1,8g
 Avfall4%
 Vatten69,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa