Paltbröd kokt
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Blodprodukter o rätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 4,6 | % | |
Protein | 22,3 | % | |
Kolhydrater | 73,1 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 77 | kcal |
Energi kJ | 322 | kJ | |
Fett | 0,8 | g | |
Kolhydrat | 12,8 | g | |
Protein | 3,9 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,2 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Kolesterol | 16,1 | mg | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 5 | g |
Fibrer | 1,3 | g | |
Monosackarider | 2,6 | g | |
Sackaros | 5 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 65 | mg |
Jod | 117 | µg | |
Järn | 6,99 | mg | |
Kalcium | 15 | mg | |
Kalium | 46 | mg | |
Magnesium | 5 | mg | |
Natrium | 1023 | mg | |
Selen | 0,8 | µg | |
Zink | 0,35 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,06 | mg |
Folat (Folsyra) | 3 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,7 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,4 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 3 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 3 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,03 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,06 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,07 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,04 | mg | |
Vitamin D | 0,24 | µg | |
Vitamin E | 0,06 | mg | |
Övrigt | Aska | 3,2 | g |
Vatten | 78,1 | g |