Pajfyllning efterrätt
Maträttstyp: | Paj, pizza, pirog |
Rätt/råvara: | Efterrätt |
Livsmedelsgrupp: | Bär färska frysta |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 1,5 | % | |
Protein | 3,4 | % | |
Kolhydrater | 95,1 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 115 | kcal |
Energi kJ | 480 | kJ | |
Fett | 0,4 | g | |
Kolhydrat | 25,1 | g | |
Protein | 0,9 | g | |
Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 14,6 | g |
Fibrer | 2,8 | g | |
Monosackarider | 7,2 | g | |
Sackaros | 14,6 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 24 | mg |
Jod | 1 | µg | |
Järn | 0,56 | mg | |
Kalcium | 27 | mg | |
Kalium | 158 | mg | |
Magnesium | 12 | mg | |
Natrium | 3 | mg | |
Zink | 0,17 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,56 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 10 | mg | |
Folat (Folsyra) | 8 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 190 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,4 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 16 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,02 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,04 | mg | |
Vitamin E | 0,56 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,4 | g |
Avfall | 3 | % | |
Vatten | 70,4 | g |