Du är här: Hem » Kaloritabellen » Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer

Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer

Maträttstyp:Matbröd, smörgåskex, rån
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Mjukt bröd uppfyller nyckelhålet
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett10,0%
 Protein1,0%
 Kolhydrater89,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 289kcal
 Energi kJ1210kJ
 Fett6,1g
 Kolhydrat54,6g
 Protein0,6g
FettEnkelomättade fettsyror1,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 3,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fleromättade fettsyror3,5g
 Mättade fettsyror0,9g
KolhydraterDisackarider0,4g
 Fibrer6,1g
 Monosackarider6,1g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor18mg
 Järn1,94mg
 Kalcium77mg
 Kalium290mg
 Magnesium4mg
 Natrium177mg
 Zink0,14mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,47mg
 Folat (Folsyra) 28µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 0,8mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,05mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,02mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,11mg
 Vitamin E0,47mg
ÖvrigtAska1,3g
 Vatten31,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa