Munkar u fyllning
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Vetebröd, munkar |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 35,2 | % | |
Protein | 6,8 | % | |
Kolhydrater | 58,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 425 | kcal |
Energi kJ | 1778 | kJ | |
Fett | 25,9 | g | |
Kolhydrat | 42,7 | g | |
Protein | 5 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 12,3 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,2 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 7,5 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1,4 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 12 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,7 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 3 | g | |
Kolesterol | 31,8 | mg | |
Mättade fettsyror | 9,3 | g | |
Transfettsyror | 1,8 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 18,8 | g |
Fibrer | 1,3 | g | |
Sackaros | 17,3 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 274 | mg |
Jod | 7 | µg | |
Järn | 1,01 | mg | |
Kalcium | 76 | mg | |
Kalium | 118 | mg | |
Magnesium | 12 | mg | |
Natrium | 510 | mg | |
Selen | 3,9 | µg | |
Zink | 0,44 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,23 | mg |
Folat (Folsyra) | 16 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 5 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,8 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,6 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 9 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 9 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,07 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,12 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,12 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,06 | mg | |
Vitamin D | 0,09 | µg | |
Vitamin E | 2,23 | mg | |
Vitamin K | 23 | µg | |
Övrigt | Aska | 1,9 | g |
Vatten | 23,2 | g |