Du är här: Hem » Kaloritabellen » Mjuk nötkaka

Mjuk nötkaka

Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Mjuk kaka
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett41,2%
 Protein13,3%
 Kolhydrater45,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 444kcal
 Energi kJ1859kJ
 Fett30g
 Kolhydrat33,2g
 Protein9,7g
FettEnkelomättade fettsyror22,3g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 22g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20 (Arakinsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror3,2g
 Kolesterol136,2mg
 Mättade fettsyror2,8g
KolhydraterDisackarider29,9g
 Fibrer2,6g
 Monosackarider0,5g
 Sackaros29,9g
MineralämnenFosfor287mg
 Jod7µg
 Järn2,16mg
 Kalcium217mg
 Kalium232mg
 Magnesium73mg
 Natrium171mg
 Selen9,1µg
 Zink0,98mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 9,55mg
 Folat (Folsyra) 42µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 32µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,4mg
 Retinol (Vitamin A) 67µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 69µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,16mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,24mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,42µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,29mg
 Vitamin D0,46µg
 Vitamin E9,55mg
ÖvrigtAska2,4g
 Avfall27%
 Vatten22,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa