Mjuk chokladkaka
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Mjuk kaka |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 28,3 | % | |
Protein | 9,0 | % | |
Kolhydrater | 62,7 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 353 | kcal |
Energi kJ | 1478 | kJ | |
Fett | 18,2 | g | |
Kolhydrat | 40,4 | g | |
Protein | 5,8 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 10,2 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,5 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 10 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 3,2 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 1,3 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 4,8 | g | |
Kolesterol | 54,9 | mg | |
Mättade fettsyror | 3,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 23,7 | g |
Fibrer | 2,3 | g | |
Monosackarider | 0,1 | g | |
Sackaros | 22,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 184 | mg |
Jod | 7 | µg | |
Järn | 1,06 | mg | |
Kalcium | 149 | mg | |
Kalium | 256 | mg | |
Magnesium | 36 | mg | |
Natrium | 249 | mg | |
Selen | 4,1 | µg | |
Zink | 0,69 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 4,05 | mg |
Folat (Folsyra) | 11 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 11 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,1 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 32 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 33 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,11 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,11 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,26 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,08 | mg | |
Vitamin D | 0,18 | µg | |
Vitamin E | 4,05 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,5 | g |
Avfall | 2 | % | |
Vatten | 31,8 | g |