Du är här: Hem » Kaloritabellen » Miso fermenterad sojabönspasta

Miso fermenterad sojabönspasta

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett12,7%
 Protein29,1%
 Kolhydrater58,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 173kcal
 Energi kJ726kJ
 Fett4,6g
 Kolhydrat21g
 Protein10,5g
FettEnkelomättade fettsyror1,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,5g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 2,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fleromättade fettsyror2,6g
 Mättade fettsyror0,6g
KolhydraterDisackarider0,8g
 Fibrer2,5g
 Monosackarider0,4g
 Sackaros0,8g
MineralämnenFosfor310mg
 Järn1,7mg
 Kalcium68mg
 Kalium335mg
 Magnesium100mg
 Natrium2950mg
 Selen1µg
 Zink3,3mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,1mg
 Folat (Folsyra) 19µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 24µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,1mg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 2µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,1mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,3mg
 Vitamin E0,1mg
ÖvrigtAska8,4g
 Vatten53g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa