Du är här: Hem » Kaloritabellen » Makrill urtagen varmrökt

Makrill urtagen varmrökt

Maträttstyp:Rökt/rimmat, kött och fisk
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk rökt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett55,8%
 Protein44,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 296kcal
 Energi kJ1236kJ
 Fett24,5g
 Protein19,4g
FettEnkelomättade fettsyror10g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,6g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 1,4g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 2,4g
 Fleromättade fettsyror6,7g
 Kolesterol88,7mg
 Mättade fettsyror5,3g
MineralämnenFosfor338mg
 Järn1,13mg
 Kalcium23mg
 Kalium288mg
 Magnesium31mg
 Natrium570mg
 Selen27,7µg
 Zink0,66mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,6mg
 Folat (Folsyra) 7µg
 Niacin (Vitamin B3) 8,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 12,2mg
 Retinol (Vitamin A) 76µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 76µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,3mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,16mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 13µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,37mg
 Vitamin D3,5µg
 Vitamin E1,6mg
ÖvrigtAska2,2g
 Avfall22%
 Vatten53,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa