Du är här: Hem » Kaloritabellen » Makrill opanerad stekt

Makrill opanerad stekt

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk stekt fet > 5% fett
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett43,0%
 Protein57,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 243kcal
 Energi kJ1016kJ
 Fett16,6g
 Protein22g
FettEnkelomättade fettsyror5,6g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,8g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,7g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,9g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 1,8g
 Fleromättade fettsyror4,4g
 Kolesterol53,6mg
 Mättade fettsyror4,5g
MineralämnenFosfor265mg
 Jod114µg
 Järn0,72mg
 Kalcium10mg
 Kalium509mg
 Magnesium33mg
 Natrium474mg
 Selen40,8µg
 Zink0,37mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,3mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Niacin (Vitamin B3) 13mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 17mg
 Retinol (Vitamin A) 43µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 43µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,17mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,13mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 6,33µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,64mg
 Vitamin D14,07µg
 Vitamin E0,3mg
ÖvrigtAska4,2g
 Avfall45%
 Vatten55,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa