Du är här: Hem » Kaloritabellen » Makrill konserv

Makrill konserv

Maträttstyp:Konserv
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Fisk inlagd konserverad
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett59,7%
 Protein40,3%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 324kcal
 Energi kJ1357kJ
 Fett28g
 Protein18,9g
FettEnkelomättade fettsyror11,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1,8g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 3,4g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 1,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 1,6g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,2g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 2,7g
 Fleromättade fettsyror7,7g
 Kolesterol75mg
 Mättade fettsyror6g
MineralämnenFosfor150mg
 Järn1,1mg
 Kalcium15mg
 Kalium320mg
 Magnesium20mg
 Natrium260mg
 Selen130µg
 Zink0,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,9mg
 Folat (Folsyra) 1µg
 Niacin (Vitamin B3) 5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 8,5mg
 Retinol (Vitamin A) 40µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 40µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,16mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 9µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,6mg
 Vitamin D2,8µg
 Vitamin E0,9mg
ÖvrigtAska1,2g
 Vatten51,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa