Majskorn konserv u lag
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Produkt/vara |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaker frysta kokta konserverade |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 2,5 | % | |
Protein | 12,2 | % | |
Kolhydrater | 85,2 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 103 | kcal |
Energi kJ | 429 | kJ | |
Fett | 0,6 | g | |
Kolhydrat | 20,2 | g | |
Protein | 2,9 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,3 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,9 | g |
Fibrer | 1,8 | g | |
Monosackarider | 0,8 | g | |
Sackaros | 0,8 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 67 | mg |
Järn | 0,6 | mg | |
Kalcium | 3 | mg | |
Kalium | 200 | mg | |
Magnesium | 23 | mg | |
Natrium | 310 | mg | |
Selen | 0,5 | µg | |
Zink | 0,6 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,5 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 5 | mg | |
Folat (Folsyra) | 32 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 1,5 | mg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,08 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,05 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,2 | mg | |
Vitamin E | 0,5 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,9 | g |
Vatten | 73,6 | g |