Du är här: Hem » Kaloritabellen » Köttfärssoppa

Köttfärssoppa

Rätt/råvara:Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda
Livsmedelsgrupp:Buljong tillagad
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett31,4%
 Protein53,9%
 Kolhydrater14,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 58kcal
 Energi kJ245kJ
 Fett3,2g
 Kolhydrat1,5g
 Protein5,5g
FettEnkelomättade fettsyror1,3g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol12,8mg
 Mättade fettsyror1,5g
KolhydraterDisackarider0,4g
 Fibrer0,6g
 Monosackarider0,5g
 Sackaros0,4g
MineralämnenFosfor56mg
 Jod21µg
 Järn1,5mg
 Kalcium14mg
 Kalium147mg
 Magnesium10mg
 Natrium311mg
 Selen1,8µg
 Zink1,35mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,17mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 2mg
 Folat (Folsyra) 11µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 304µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 2,4mg
 Retinol (Vitamin A) 2µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 31µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,16µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,09mg
 Vitamin D0,11µg
 Vitamin E0,17mg
ÖvrigtAska1,3g
 Avfall4%
 Vatten87,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa