Köttfärspaj
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Pizza paj pirog färdig smörgås |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 38,3 | % | |
Protein | 29,9 | % | |
Kolhydrater | 31,7 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 198 | kcal |
Energi kJ | 828 | kJ | |
Fett | 12,8 | g | |
Kolhydrat | 10,6 | g | |
Protein | 10 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 6 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,9 | g | |
Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 5,8 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 1,6 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 2,4 | g | |
Kolesterol | 31,5 | mg | |
Mättade fettsyror | 4 | g | |
Transfettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,6 | g |
Fibrer | 0,7 | g | |
Monosackarider | 0,8 | g | |
Sackaros | 0,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 96 | mg |
Jod | 35 | µg | |
Järn | 1,12 | mg | |
Kalcium | 16 | mg | |
Kalium | 193 | mg | |
Magnesium | 15 | mg | |
Natrium | 496 | mg | |
Selen | 3,6 | µg | |
Zink | 2,32 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,17 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 11 | mg | |
Folat (Folsyra) | 12 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 56 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 2,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 4,1 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 30 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 34 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,13 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,09 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,39 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,25 | mg | |
Vitamin D | 0,22 | µg | |
Vitamin E | 2,17 | mg | |
Vitamin K | 1 | µg | |
Övrigt | Aska | 1,7 | g |
Avfall | 3 | % | |
Vatten | 64,2 | g |