Du är här: Hem » Kaloritabellen » Köttfärsgulasch u gräddfil

Köttfärsgulasch u gräddfil

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Kött färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett41,4%
 Protein41,0%
 Kolhydrater17,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 138kcal
 Energi kJ579kJ
 Fett9,4g
 Kolhydrat4g
 Protein9,3g
FettEnkelomättade fettsyror4,4g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,7g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4,1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,8g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fleromättade fettsyror1,1g
 Kolesterol23,8mg
 Mättade fettsyror3,4g
KolhydraterDisackarider1,1g
 Fibrer0,8g
 Monosackarider2g
 Sackaros1,1g
MineralämnenFosfor96mg
 Jod45µg
 Järn1,32mg
 Kalcium22mg
 Kalium264mg
 Magnesium18mg
 Natrium409mg
 Selen4,1µg
 Zink2,51mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,18mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 2mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 8µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,7mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,4mg
 Retinol (Vitamin A) 3µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 3µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,06mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,16mg
 Vitamin D0,22µg
 Vitamin E1,18mg
ÖvrigtAska1,7g
 Avfall4%
 Vatten74,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa