Du är här: Hem » Kaloritabellen » Köttfärsgulasch m gräddfil

Köttfärsgulasch m gräddfil

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Kött färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett43,4%
 Protein38,6%
 Kolhydrater18,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 141kcal
 Energi kJ592kJ
 Fett9,9g
 Kolhydrat4,1g
 Protein8,8g
FettEnkelomättade fettsyror4,3g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,9g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,3g
 Fettsyror C4-C100,1g
 Fleromättade fettsyror1,1g
 Kolesterol25,7mg
 Mättade fettsyror4g
KolhydraterDisackarider1,4g
 Fibrer0,7g
 Monosackarider1,8g
 Sackaros1g
MineralämnenFosfor97mg
 Jod41µg
 Järn1,2mg
 Kalcium32mg
 Kalium257mg
 Magnesium18mg
 Natrium376mg
 Selen3,9µg
 Zink2,33mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,11mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 2mg
 Folat (Folsyra) 11µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 14µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,1mg
 Retinol (Vitamin A) 14µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 15µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,39µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,15mg
 Vitamin D0,21µg
 Vitamin E1,11mg
ÖvrigtAska1,6g
 Avfall3%
 Vatten74,8g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa