Kycklinglever stuvad
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
Livsmedelsgrupp: | Inälver organ produkter o rätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 33,8 | % | |
Protein | 50,5 | % | |
Kolhydrater | 15,3 | % | |
Alkohol | 0,5 | % | |
Makrokomponenter | Alkohol | 0,1 | g |
Energi kcal (Kalori) | 127 | kcal | |
Energi kJ | 532 | kJ | |
Fett | 7,5 | g | |
Kolhydrat | 3,4 | g | |
Protein | 11,2 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 2,6 | g |
Fettsyror C12 (Laurinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 1,9 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,5 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 2,6 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,9 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,3 | g | |
Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,1 | g | |
Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 1,5 | g | |
Kolesterol | 223 | mg | |
Mättade fettsyror | 2,7 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,4 | g |
Fibrer | 0,4 | g | |
Monosackarider | 0,2 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 215 | mg |
Järn | 3,87 | mg | |
Kalcium | 19 | mg | |
Kalium | 254 | mg | |
Magnesium | 17 | mg | |
Natrium | 371 | mg | |
Selen | 24,1 | µg | |
Zink | 1,42 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,87 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 15 | mg | |
Folat (Folsyra) | 360 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 5 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 7,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 9,2 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 4847 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 4847 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 1,05 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,2 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 10,54 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,24 | mg | |
Vitamin D | 0,65 | µg | |
Vitamin E | 1,87 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,9 | g |
Avfall | 1 | % | |
Vatten | 75,5 | g |