Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kvarg färskost 10% fett Kesella

Kvarg färskost 10% fett Kesella

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Färskost kvarg uppfyller inte nyckelhål
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett39,1%
 Protein49,6%
 Kolhydrater11,3%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 152kcal
 Energi kJ635kJ
 Fett10g
 Kolhydrat2,9g
 Protein12,7g
FettEnkelomättade fettsyror2,3g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,3g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,9g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C4-C101g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol32mg
 Mättade fettsyror6,6g
 Transfettsyror0,3g
KolhydraterDisackarider2,9g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor180mg
 Järn0,1mg
 Kalcium107mg
 Kalium151mg
 Magnesium11mg
 Natrium38mg
 Selen4µg
 Zink0,4mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,02mg
 Folat (Folsyra) 11µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 46µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 3mg
 Retinol (Vitamin A) 8µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 12µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,7µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,04mg
 Vitamin D0,01µg
 Vitamin E0,02mg
ÖvrigtAska0,7g
 Vatten73,7g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa