Kolja kokt
Maträttstyp: | Kokt, kött, fisk eller grönsak |
Rätt/råvara: | Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt |
Livsmedelsgrupp: | Fisk färsk fryst kokt |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 3,0 | % | |
Protein | 97,0 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 97 | kcal |
Energi kJ | 407 | kJ | |
Fett | 0,7 | g | |
Protein | 22,4 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 0,1 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) | 0,1 | g | |
Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Kolesterol | 72,9 | mg | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 268 | mg |
Jod | 19 | µg | |
Järn | 0,61 | mg | |
Kalcium | 44 | mg | |
Kalium | 371 | mg | |
Magnesium | 29 | mg | |
Natrium | 227 | mg | |
Selen | 24,3 | µg | |
Zink | 0,36 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,47 | mg |
Folat (Folsyra) | 9 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 3,6 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 7,7 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 4 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 4 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,08 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 1,42 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,21 | mg | |
Vitamin D | 0,85 | µg | |
Vitamin E | 0,47 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,8 | g |
Avfall | 63 | % | |
Vatten | 75,1 | g |