Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kolja kokt

Kolja kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett3,0%
 Protein97,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 97kcal
 Energi kJ407kJ
 Fett0,7g
 Protein22,4g
FettEnkelomättade fettsyror0,1g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,3g
 Kolesterol72,9mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor268mg
 Jod19µg
 Järn0,61mg
 Kalcium44mg
 Kalium371mg
 Magnesium29mg
 Natrium227mg
 Selen24,3µg
 Zink0,36mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,47mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7,7mg
 Retinol (Vitamin A) 4µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 4µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,42µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,21mg
 Vitamin D0,85µg
 Vitamin E0,47mg
ÖvrigtAska1,8g
 Avfall63%
 Vatten75,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa