Katrinplommonsufflé
Maträttstyp: | Mousse, fromage, pudding |
Rätt/råvara: | Efterrätt |
Livsmedelsgrupp: | Efterrätter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 0,6 | % | |
Protein | 11,5 | % | |
Kolhydrater | 87,8 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 208 | kcal |
Energi kJ | 869 | kJ | |
Fett | 0,3 | g | |
Kolhydrat | 42,6 | g | |
Protein | 5,6 | g | |
Fett | Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Mättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 17,4 | g |
Fibrer | 4,9 | g | |
Monosackarider | 16,4 | g | |
Sackaros | 17,4 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 49 | mg |
Järn | 1,12 | mg | |
Kalcium | 33 | mg | |
Kalium | 470 | mg | |
Magnesium | 33 | mg | |
Natrium | 65 | mg | |
Selen | 8,5 | µg | |
Zink | 0,28 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,28 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg | |
Folat (Folsyra) | 3 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 78 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 1,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 2,4 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 7 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,21 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,03 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,04 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,09 | mg | |
Vitamin E | 1,28 | mg | |
Övrigt | Aska | 1,3 | g |
Vatten | 45,4 | g |