Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvläggsgryta typ Osso buco

Kalvläggsgryta typ Osso buco

Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett20,0%
 Protein64,2%
 Kolhydrater15,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 85kcal
 Energi kJ355kJ
 Fett3,3g
 Kolhydrat2,6g
 Protein10,6g
FettEnkelomättade fettsyror1,8g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,7g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol35,2mg
 Mättade fettsyror0,6g
KolhydraterDisackarider0,8g
 Fibrer1,1g
 Monosackarider1,4g
 Sackaros0,8g
MineralämnenFosfor110mg
 Jod24µg
 Järn1,23mg
 Kalcium23mg
 Kalium312mg
 Magnesium18mg
 Natrium432mg
 Selen3,3µg
 Zink1,86mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,03mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 3mg
 Folat (Folsyra) 10µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 972µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,3mg
 Retinol (Vitamin A) 14µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 107µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,05mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,42µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,14mg
 Vitamin D0,15µg
 Vitamin E1,03mg
ÖvrigtAska1,9g
 Avfall25%
 Vatten80,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa