Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvkött kokt

Kalvkött kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett27,0%
 Protein73,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 171kcal
 Energi kJ716kJ
 Fett8,6g
 Protein23,3g
FettEnkelomättade fettsyror3,9g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,8g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 1,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,6g
 Kolesterol86,4mg
 Mättade fettsyror3,6g
MineralämnenFosfor218mg
 Jod9µg
 Järn2,09mg
 Kalcium17mg
 Kalium414mg
 Magnesium24mg
 Natrium146mg
 Selen7,3µg
 Zink4,74mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,38mg
 Folat (Folsyra) 4µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 5µg
 Niacin (Vitamin B3) 7,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 11,6mg
 Retinol (Vitamin A) 35µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 36µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,13mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,03µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,24mg
 Vitamin D0,37µg
 Vitamin E0,38mg
ÖvrigtAska1,4g
 Avfall40%
 Vatten66,6g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa