Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvfrikassé fryst

Kalvfrikassé fryst

Maträttstyp:Gryta, frikassere, sås m kött el grönsaker
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Köttprodukter kötträtter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett26,4%
 Protein63,0%
 Kolhydrater10,6%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 126kcal
 Energi kJ528kJ
 Fett6,2g
 Kolhydrat2,5g
 Protein14,8g
FettEnkelomättade fettsyror2,8g
 Fettsyror C12 (Laurinsyra) 0,2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1,1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 2,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol43mg
 Mättade fettsyror2,3g
KolhydraterDisackarider0,5g
 Fibrer0,6g
 Monosackarider0,4g
 Sackaros0,5g
MineralämnenFosfor106mg
 Järn1,8mg
 Kalcium10mg
 Kalium240mg
 Magnesium11mg
 Natrium485mg
 Selen1µg
 Zink2,5mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,54mg
 Folat (Folsyra) 7µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 1187µg
 Niacin (Vitamin B3) 5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 7,7mg
 Retinol (Vitamin A) 31µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 130µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,2mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,15mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,5µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,13mg
 Vitamin D0,2µg
 Vitamin E0,54mg
ÖvrigtAska1,9g
 Vatten74g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa