Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalvbringa

Kalvbringa

Maträttstyp:Inte tillämpligt
Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Råvara
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett41,2%
 Protein58,8%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 186kcal
 Energi kJ778kJ
 Fett12,7g
 Protein18,1g
FettEnkelomättade fettsyror5,8g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 2,7g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 2,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 5,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,5g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol71mg
 Mättade fettsyror5,5g
MineralämnenFosfor162mg
 Järn1,5mg
 Kalcium14mg
 Kalium320mg
 Magnesium20mg
 Natrium70mg
 Selen6µg
 Zink4,2mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,33mg
 Folat (Folsyra) 5µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 6mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,3mg
 Retinol (Vitamin A) 29µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 29µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,17mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,3µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,4mg
 Vitamin D0,3µg
 Vitamin E0,33mg
ÖvrigtAska0,9g
 Avfall18%
 Vatten68,3g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa