Du är här: Hem » Kaloritabellen » Kalkon kokt

Kalkon kokt

Tillverkare:Inte tillämpligt
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Kalkon
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett20,3%
 Protein79,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 139kcal
 Energi kJ581kJ
 Fett5,6g
 Protein22g
FettEnkelomättade fettsyror1,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,9g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,2g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,6g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,3g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,2g
 Fleromättade fettsyror1,6g
 Kolesterol76mg
 Mättade fettsyror1,9g
MineralämnenFosfor199mg
 Järn0,8mg
 Kalcium5mg
 Kalium245mg
 Magnesium26mg
 Natrium580mg
 Selen5µg
 Zink2,4mg
VitaminerFolat (Folsyra) 7µg
 Niacin (Vitamin B3) 5,4mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 9,4mg
 Retinol (Vitamin A) 9µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 9µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,18mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,4µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,46mg
 Vitamin D1,26µg
ÖvrigtAska2,2g
 Vatten70,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa