Du är här: Hem » Kaloritabellen » Högrev kokt

Högrev kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Nöt kalv färskt fryst tillagat
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett41,1%
 Protein58,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 268kcal
 Energi kJ1121kJ
 Fett18,3g
 Protein26,2g
FettEnkelomättade fettsyror7,7g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 4,3g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,5g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 3,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 6,9g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,8g
 Kolesterol75,9mg
 Mättade fettsyror8,4g
MineralämnenFosfor228mg
 Jod10µg
 Järn3,38mg
 Kalcium12mg
 Kalium450mg
 Magnesium30mg
 Natrium153mg
 Selen12,7µg
 Zink6,19mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,49mg
 Folat (Folsyra) 12µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 35µg
 Niacin (Vitamin B3) 8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 12,8mg
 Retinol (Vitamin A) 18µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 21µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,18mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,28µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,32mg
 Vitamin D0,84µg
 Vitamin E0,49mg
ÖvrigtAska1,6g
 Avfall39%
 Vatten54g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa