Du är här: Hem » Kaloritabellen » Hälleflundra panerad stekt

Hälleflundra panerad stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett30,6%
 Protein57,3%
 Kolhydrater12,2%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 188kcal
 Energi kJ785kJ
 Fett10,3g
 Kolhydrat4,1g
 Protein19,3g
FettEnkelomättade fettsyror5g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 1g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 4,1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1,1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,3g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,8g
 Fleromättade fettsyror3g
 Kolesterol80,3mg
 Mättade fettsyror1,7g
KolhydraterDisackarider0,1g
 Fibrer0,3g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor227mg
 Jod76µg
 Järn0,93mg
 Kalcium21mg
 Kalium406mg
 Magnesium27mg
 Natrium557mg
 Selen39µg
 Zink0,58mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 2,02mg
 Folat (Folsyra) 13µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 4µg
 Niacin (Vitamin B3) 8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 11,6mg
 Retinol (Vitamin A) 45µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 16µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,1mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,08mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,91µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,32mg
 Vitamin D8,64µg
 Vitamin E2,02mg
ÖvrigtAska2,7g
 Avfall20%
 Vatten63,2g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa