Du är här: Hem » Kaloritabellen » Hälleflundra kokt

Hälleflundra kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett20,5%
 Protein79,5%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 133kcal
 Energi kJ558kJ
 Fett5,4g
 Protein21g
FettEnkelomättade fettsyror2g
 Fettsyror C14 (Myristinsyra) 0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,7g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,4g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:4 (Arakidonsyra) 0,1g
 Fettsyror C20:5 (Eikosapentaensyra, EPA) 0,4g
 Fettsyror C22:5 (Dokosapentaensyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,9g
 Fleromättade fettsyror1,7g
 Kolesterol56,3mg
 Mättade fettsyror1,1g
MineralämnenFosfor237mg
 Jod72µg
 Järn0,8mg
 Kalcium16mg
 Kalium450mg
 Magnesium26mg
 Natrium451mg
 Selen43,9µg
 Zink0,56mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,79mg
 Folat (Folsyra) 9µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 1µg
 Niacin (Vitamin B3) 9,3mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 13,2mg
 Retinol (Vitamin A) 34µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,08mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,07mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 1,01µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,43mg
 Vitamin D10,13µg
 Vitamin E0,79mg
ÖvrigtAska2,6g
 Avfall23%
 Vatten71g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa