Hjortronsylt
Maträttstyp: | Sylt, marmelad |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Tillbehör |
Livsmedelsgrupp: | Sylt marmelad gelé äppelmos o dyl |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 0,7 | % | |
Protein | 1,2 | % | |
Kolhydrater | 98,1 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 181 | kcal |
Energi kJ | 758 | kJ | |
Fett | 0,3 | g | |
Kolhydrat | 42 | g | |
Protein | 0,5 | g | |
Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,2 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 17,3 | g |
Fibrer | 3 | g | |
Monosackarider | 24,7 | g | |
Sackaros | 17,3 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 6 | mg |
Järn | 0,2 | mg | |
Kalcium | 5 | mg | |
Kalium | 26 | mg | |
Magnesium | 5 | mg | |
Natrium | 50 | mg | |
Zink | 0,1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,15 | mg |
Folat (Folsyra) | 6 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 360 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,1 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,2 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 30 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,02 | mg | |
Vitamin E | 0,15 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,2 | g |
Vatten | 54 | g |