Hallonsylt
Maträttstyp: | Sylt, marmelad |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Tillbehör |
Livsmedelsgrupp: | Sylt marmelad gelé äppelmos o dyl |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 0,5 | % | |
Protein | 0,9 | % | |
Kolhydrater | 98,6 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 184 | kcal |
Energi kJ | 769 | kJ | |
Fett | 0,2 | g | |
Kolhydrat | 43,6 | g | |
Protein | 0,4 | g | |
Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,1 | g |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,1 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 17,3 | g |
Fibrer | 1,7 | g | |
Monosackarider | 24,7 | g | |
Sackaros | 17,3 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 15 | mg |
Järn | 0,3 | mg | |
Kalcium | 17 | mg | |
Kalium | 65 | mg | |
Magnesium | 13 | mg | |
Natrium | 15 | mg | |
Zink | 0,1 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 0,7 | mg |
Folat (Folsyra) | 4 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 12 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,3 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,3 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 1 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,02 | mg | |
Vitamin E | 0,7 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,1 | g |
Vatten | 54 | g |