Hallon frysta
Tillverkare: | Inte tillämpligt |
Rätt/råvara: | Råvara |
Livsmedelsgrupp: | Bär färska frysta |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 7,2 | % | |
Protein | 14,5 | % | |
Kolhydrater | 78,3 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 38 | kcal |
Energi kJ | 157 | kJ | |
Fett | 0,5 | g | |
Kolhydrat | 5,4 | g | |
Protein | 1 | g | |
Fett | Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,2 | g |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,3 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 0,7 | g |
Fibrer | 3,7 | g | |
Monosackarider | 2,7 | g | |
Sackaros | 0,7 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 30 | mg |
Järn | 1 | mg | |
Kalcium | 20 | mg | |
Kalium | 200 | mg | |
Magnesium | 25 | mg | |
Natrium | 1 | mg | |
Zink | 0,3 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,4 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 25 | mg | |
Folat (Folsyra) | 26 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 42 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,5 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,7 | mg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 1 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,05 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,02 | mg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,03 | mg | |
Vitamin E | 1,4 | mg | |
Övrigt | Aska | 0,4 | g |
Vatten | 89 | g |