Wokgrönsaker m nudlar
Maträttstyp: | Wok, stekt |
Tillverkare: | Industritillverkat, mindre företag |
Rätt/råvara: | Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda |
Livsmedelsgrupp: | Grönsaks- rotfrukts- baljväxträtter och produkter |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 29,5 | % | |
Protein | 12,2 | % | |
Kolhydrater | 58,3 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 81 | kcal |
Energi kJ | 340 | kJ | |
Fett | 4,1 | g | |
Kolhydrat | 8,1 | g | |
Protein | 1,7 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 1,8 | g |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,5 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 1,7 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 0,6 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,2 | g | |
Fleromättade fettsyror | 0,9 | g | |
Kolesterol | 2 | mg | |
Mättade fettsyror | 0,6 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 1,6 | g |
Fibrer | 2,5 | g | |
Monosackarider | 2,9 | g | |
Sackaros | 1,6 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 35 | mg |
Järn | 1,99 | mg | |
Kalcium | 32 | mg | |
Kalium | 191 | mg | |
Magnesium | 13 | mg | |
Natrium | 262 | mg | |
Selen | 3,2 | µg | |
Zink | 0,24 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 1,15 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 9 | mg | |
Folat (Folsyra) | 28 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 1450 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 0,5 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 0,8 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 21 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 150 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,04 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,04 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,12 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,18 | mg | |
Vitamin D | 0,28 | µg | |
Vitamin E | 1,15 | mg | |
Vitamin K | 32 | µg | |
Övrigt | Aska | 1,3 | g |
Vatten | 82,3 | g |