Vitt bröd vete scones
Rätt/råvara: | Tillbehör |
Livsmedelsgrupp: | Mjukt bröd uppfyller inte nyckelhålet |
Innehåll per 100 gram | |||
Energifördelning | |||
Fett | 18,3 | % | |
Protein | 11,2 | % | |
Kolhydrater | 70,6 | % | |
Makrokomponenter | Energi kcal (Kalori) | 303 | kcal |
Energi kJ | 1266 | kJ | |
Fett | 11,1 | g | |
Kolhydrat | 42,9 | g | |
Protein | 6,8 | g | |
Fett | Enkelomättade fettsyror | 5,9 | g |
Fettsyror C14 (Myristinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C16 (Palmetinsyra) | 0,8 | g | |
Fettsyror C18 (Stearinsyra) | 0,4 | g | |
Fettsyror C18:1 (Oljesyra) | 5,9 | g | |
Fettsyror C18:2 (Linolsyra) | 2,2 | g | |
Fettsyror C18:3 (Linolensyra) | 0,8 | g | |
Fettsyror C20 (Arakinsyra) | 0,1 | g | |
Fettsyror C4-C10 | 0,1 | g | |
Fleromättade fettsyror | 3,2 | g | |
Kolesterol | 3,5 | mg | |
Mättade fettsyror | 1,8 | g | |
Kolhydrater | Disackarider | 2,3 | g |
Fibrer | 1,4 | g | |
Sackaros | 0,1 | g | |
Mineralämnen | Fosfor | 289 | mg |
Jod | 44 | µg | |
Järn | 0,68 | mg | |
Kalcium | 311 | mg | |
Kalium | 126 | mg | |
Magnesium | 18 | mg | |
Natrium | 673 | mg | |
Selen | 2 | µg | |
Zink | 0,66 | mg | |
Vitaminer | a-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) | 2,55 | mg |
Askorbinsyra (Vitamin C) | 1 | mg | |
Folat (Folsyra) | 12 | µg | |
Karoten (Provitamin (A-vitamin)) | 6 | µg | |
Niacin (Vitamin B3) | 2,2 | mg | |
Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) | 3,4 | mg | |
Retinol (Vitamin A) | 9 | µg | |
Retinolekvivalent ((Vitamin A)) | 9 | µg | |
Riboflavin (Vitamin B2) | 0,1 | mg | |
Tiamin (Vitamin B1) | 0,22 | mg | |
Vitamin B12 (Kobalamin) | 0,14 | µg | |
Vitamin B6 (Pyridoxin) | 0,15 | mg | |
Vitamin D | 0,01 | µg | |
Vitamin E | 2,55 | mg | |
Övrigt | Aska | 2,7 | g |
Vatten | 35,1 | g |