Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer

Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer

Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Mjukt bröd uppfyller inte nyckelhålet
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett4,0%
 Protein13,9%
 Kolhydrater82,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 259kcal
 Energi kJ1085kJ
 Fett2,4g
 Kolhydrat48,8g
 Protein8,3g
FettEnkelomättade fettsyror0,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fleromättade fettsyror0,4g
 Mättade fettsyror0,4g
KolhydraterDisackarider1,9g
 Fibrer3,2g
 Monosackarider0,3g
MineralämnenFosfor113mg
 Järn0,85mg
 Kalcium28mg
 Kalium138mg
 Magnesium15mg
 Natrium435mg
 Selen1,1µg
 Zink0,64mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,45mg
 Folat (Folsyra) 29µg
 Niacin (Vitamin B3) 3,1mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,5mg
 Retinol (Vitamin A) 16µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 16µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,15mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,26mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,26mg
 Vitamin D0,15µg
 Vitamin E0,45mg
ÖvrigtAska1,8g
 Vatten35,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa