Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibre...

Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer

Maträttstyp:Matbröd, smörgåskex, rån
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Mjukt bröd uppfyller inte nyckelhålet
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett3,9%
 Protein14,0%
 Kolhydrater82,1%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 269kcal
 Energi kJ1124kJ
 Fett2,4g
 Kolhydrat50,4g
 Protein8,6g
FettEnkelomättade fettsyror0,6g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,5g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 0,4g
 Fleromättade fettsyror0,4g
 Kolesterol0,8mg
 Mättade fettsyror0,4g
KolhydraterDisackarider4,1g
 Fibrer4g
 Monosackarider0,3g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor241mg
 Järn1mg
 Kalcium49mg
 Kalium268mg
 Magnesium93mg
 Natrium485mg
 Selen1,4µg
 Zink2mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,15mg
 Folat (Folsyra) 36µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 4,2mg
 Retinol (Vitamin A) 30µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 30µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,1mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,3mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,2µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,14mg
 Vitamin D0,28µg
 Vitamin E0,15mg
ÖvrigtAska1,5g
 Vatten33,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa