Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vitt bröd glutenfritt ca 3% fibrer

Vitt bröd glutenfritt ca 3% fibrer

Maträttstyp:Matbröd, smörgåskex, rån
Tillverkare:Industritillverkat, mindre företag
Rätt/råvara:Produkt/vara
Livsmedelsgrupp:Mjukt bröd uppfyller inte nyckelhålet
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett9,9%
 Protein4,2%
 Kolhydrater85,9%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 299kcal
 Energi kJ1250kJ
 Fett6,4g
 Kolhydrat55,6g
 Protein2,7g
FettEnkelomättade fettsyror1,4g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,7g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,3g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 1,4g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 3,2g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,5g
 Fleromättade fettsyror3,7g
 Mättade fettsyror1g
KolhydraterDisackarider2g
 Fibrer2,8g
 Monosackarider1,4g
MineralämnenFosfor107mg
 Järn0,5mg
 Kalcium68mg
 Kalium142mg
 Magnesium8mg
 Natrium236mg
 Selen0,4µg
 Zink0,28mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,63mg
 Folat (Folsyra) 26µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 0,9mg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,09mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,03mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,14µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,06mg
 Vitamin E0,63mg
ÖvrigtAska1,1g
 Vatten31,4g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa