Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vitlingfilé panerad stekt

Vitlingfilé panerad stekt

Maträttstyp:Stekt, kött, fisk, korv eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk o skaldjursprodukter o rätter
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett21,8%
 Protein62,5%
 Kolhydrater15,7%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 145kcal
 Energi kJ606kJ
 Fett6,1g
 Kolhydrat4,4g
 Protein17,5g
FettEnkelomättade fettsyror3,3g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,5g
 Fettsyror C16:1 (Palmitolsyra ) 0,1g
 Fettsyror C18 (Stearinsyra) 0,2g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 3,2g
 Fettsyror C18:2 (Linolsyra) 1g
 Fettsyror C18:3 (Linolensyra) 0,4g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror1,6g
 Kolesterol76,8mg
 Mättade fettsyror0,9g
KolhydraterDisackarider0,1g
 Fibrer0,3g
 Monosackarider0,1g
MineralämnenFosfor188mg
 Jod57µg
 Järn0,53mg
 Kalcium52mg
 Kalium348mg
 Magnesium26mg
 Natrium549mg
 Selen23,7µg
 Zink0,55mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 1,52mg
 Folat (Folsyra) 13µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 3µg
 Niacin (Vitamin B3) 1,8mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 5,1mg
 Retinol (Vitamin A) 19µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 19µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,07mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,69µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,14mg
 Vitamin D0,72µg
 Vitamin E1,52mg
ÖvrigtAska2,4g
 Avfall46%
 Vatten69,1g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa