Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vitling kokt

Vitling kokt

Maträttstyp:Kokt, kött, fisk eller grönsak
Rätt/råvara:Del av måltid, tillagat kött, fisk, fågel, vegetariskt
Livsmedelsgrupp:Fisk färsk fryst kokt
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett3,0%
 Protein97,0%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 98kcal
 Energi kJ410kJ
 Fett0,7g
 Protein22,5g
FettEnkelomättade fettsyror0,2g
 Fettsyror C16 (Palmetinsyra) 0,1g
 Fettsyror C18:1 (Oljesyra) 0,1g
 Fettsyror C22:6 (Dokosahexaensyra, DHA) 0,1g
 Fleromättade fettsyror0,2g
 Kolesterol61,5mg
 Mättade fettsyror0,1g
MineralämnenFosfor225mg
 Jod22µg
 Järn0,37mg
 Kalcium62mg
 Kalium455mg
 Magnesium30mg
 Natrium232mg
 Selen30,7µg
 Zink0,62mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,28mg
 Folat (Folsyra) 10µg
 Niacin (Vitamin B3) 2,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 6,6mg
 Retinol (Vitamin A) 4µg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 4µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,06mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,06mg
 Vitamin B12 (Kobalamin) 0,89µg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,21mg
 Vitamin D0,86µg
 Vitamin E0,28mg
ÖvrigtAska1,9g
 Avfall64%
 Vatten74,9g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa