Du är här: Hem » Kaloritabellen » Vitkål kokt

Vitkål kokt

Rätt/råvara:Maträtt, kött, "potatis" och grönsak, soppa, låda
Livsmedelsgrupp:Grönsaker frysta kokta konserverade
Innehåll per 100 gram
EnergifördelningEnergifördelning
 Fett1,5%
 Protein26,2%
 Kolhydrater72,3%
MakrokomponenterEnergi kcal (Kalori) 32kcal
 Energi kJ133kJ
 Fett0,1g
 Kolhydrat4,7g
 Protein1,7g
FettFleromättade fettsyror0,1g
KolhydraterDisackarider0,1g
 Fibrer2,5g
 Monosackarider4,1g
 Sackaros0,1g
MineralämnenFosfor37mg
 Jod32µg
 Järn0,5mg
 Kalcium57mg
 Kalium334mg
 Magnesium16mg
 Natrium262mg
 Selen3,6µg
 Zink0,25mg
Vitaminera-Tokoferol (Syntetiskt E-vitamin) 0,02mg
 Askorbinsyra (Vitamin C) 20mg
 Folat (Folsyra) 49µg
 Karoten (Provitamin (A-vitamin)) 81µg
 Niacin (Vitamin B3) 0,5mg
 Niacinekvivalent (Vitamin B3-Niacin) 0,8mg
 Retinolekvivalent ((Vitamin A)) 7µg
 Riboflavin (Vitamin B2) 0,03mg
 Tiamin (Vitamin B1) 0,04mg
 Vitamin B6 (Pyridoxin) 0,07mg
 Vitamin E0,02mg
ÖvrigtAska1,5g
 Avfall25%
 Vatten89,5g

Källa, referenser och övriga länkar

Källa: Livsmedelsverkets livsmedelsdatabas version "2009-05-19"

Din energiförbrukning
Energibehov-kcal
Mat-kcal
Aktiviteter-kcal
Totalt-kcal
Mer information | Rensa